top of page

Sat, 08 Oct

|

Rovaniemi

Abstraktin intuitiivisen maalauksen kurssi

Tällä kurssilla ei piitata itseä vähättelevistä uskomuksista, vaan annetaan intuition johdattaa abstraktin taiteen ihmeelliseen maailmaan.

Abstraktin intuitiivisen maalauksen kurssi
Abstraktin intuitiivisen maalauksen kurssi

Paikka & aika

08 Oct 2022, 13:00 – 16:00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoja tapahtumasta

Oletko  sitä mieltä, että et osaa maalata ja että et ole tarpeeksi luova? Tai  maalaat kyllä, mutta kaipaisit uutta inspiraatiota ja luovempaa otetta  tekemiseesi?

Tällä  kurssilla ei piitata itseä vähättelevistä uskomuksista, vaan annetaan  intuition johdattaa abstraktin taiteen ihmeelliseen maailmaan. Kurssilla  käydään läpi maalaamisen eri vaiheet värien intuitiivisesta  sekoittamisesta lähtien, joten sinulla ei tarvitse olla kokemusta  maalaamisesta. Maalaamisen lähtökohtana on musiikki ja liike sekä niiden herättämät  tuntemukset ja visuaaliset mielikuvat.

Perusakryylivärit  kuuluvat kurssin hintaan (maalatessa maksimissaan noin 30x40 cm  -kokoiselle pohjalle). Omiakin värejä saa käyttää. Tuo kurssille  mukanasi valitsemasi kokoinen maalauspohja (esimerkiksi canvas-pohja tai  kangaspahvipohja), joka on kuitenkin tarpeeksi iso muutaman tunnin  työskentelyyn.

Tuo  lisäksi mukanasi erilaisia maalausvälineitä. Sivellin ei ole pakollinen  (mutta saat toki ottaa mukaan erilaisia siveltimiäkin!), vaan kurssilla  käytämme esimerkiksi muovikorttia (esim. vanhentunut luottokortti),  sientä, erilaisia lastoja tai rispaantunutta hammasharjaa. Valitse  itsellesi sopivia välineitä mukaan.

Värien  sekoittamiseen palettiveitsi ja esimerkiksi muovinen ämpärin kansi.  Lisäksi mukana on hyvä olla jonkinlainen kippo, jossa voi pitää vettä ja  tarvittaessa huuhtaista välineitä.

Kurssin  ohjaajana toimii taiteilija Mari Riikonen. Kurssin hinta on 10 €.  Lisäinfot ja Ilmoittautuminen 2.10.2022 mennessä sähköpostitse:  mari.m.riikonen@gmail.com. Kurssi sopii yli 15-vuotiaille, ja toteutuu,  jos osallistujia on vähintään 8. Kansalaisfoorumi tukee kurssin  järjestämistä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page