Sat, Feb 27 | Villa Vinkkeli

Lumenveistorieha

Maahisten jäsen Jouni Tuuliainen pitää lumenveistonäytöksen, jossa hän loihtii lumesta karhun, ja yleisölle on ulkona tarjolla kuumaa mehua. Yleisö voi seurata myös Maahisten jäsenten lumenveistoriehaa
Free event

Paikka & aika

Feb 27, 1:00 PM
Villa Vinkkeli, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Kuvataideyhdistys Maahisten näyttely Valoa on esillä Villa Vinkkelissä 23.2.–14.3.2020.

Näyttelyn avajaiset järjestetään lauantaina 27.2. kello 13 alkaen. Maahisten jäsen Jouni Tuuliainen pitää lumenveistonäytöksen, jossa hän loihtii lumesta karhun, ja yleisölle on ulkona tarjolla kuumaa mehua. Jokainen voi omaan tahtiinsa käydä sisätiloissa tutustumassa näyttelyyn.

Avajaisten yhteydessä yleisö voi seurata myös Maahisten jäsenten lumenveistoriehaa, ja saada vinkkejä oman lumiveistoksensa toteuttamiseen. Lumi on edullinen raaka-aine, ja lumesta voi luoda sekä upeita taideteoksia että tehdä erilaisia lasten leikkipaikkoja ja liukumäkiä. Lunta voi veistää yksin, parin kanssa tai porukalla, ja samalla saa raikasta ulkoilmaa ja liikuntaa. Maahisten riehassa voit tutustua erilaisiin välineisiin, joilla lunta on kasattu aihioiksi, ja saada ideoita, kuinka työstää lunta valmiiksi teokseksi asti. 

Tapahtumalla on säävaraus. Ei pääsymaksua

Jaa tämä tapahtuma

Villa Vinkkeli

Art gallery

Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi

email: kuva(at)kaisasiren.fi

tel: +358-40-7769706

© 2021 Kaisa Sirén