top of page

Fri, 01 Oct

|

Villa Vinkkeli

Runo- ja lauluilta Sinä ja elämän hymykuopat

Laulajat Kati Kanto ja Tiina Qvist sukeltavat rakkaudesta ja elämästä kertovan laulumusiikin maailmoihin. Pianosäestäjänä on Maie Kuusik.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Runo- ja lauluilta Sinä ja elämän hymykuopat
Runo- ja lauluilta Sinä ja elämän hymykuopat

Paikka & aika

01 Oct 2021, 18:00

Villa Vinkkeli, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Laulajat Kati Kanto ja Tiina Qvist sukeltavat rakkaudesta ja elämästä kertovan laulumusiikin maailmoihin. Kati eläytyy elokuvasävellyksiin ja muihin klassisiin lauluihin. Tiina tunnelmoi kansainvälisiä jazzsävelmiä sekä kotimaisia pop-kappaleita. Illan aikana kuullaan myös molempien runoja. Pianosäestäjänä on Maie Kuusik.

Tiina Qvist esiintyi ensimmäisen kerran 5-vuotiaana Kemin Cumuluksen äitienpäiväjuhlassa laulaen Lapin äidin kehtolaulun. Sittemmin hän on soittanut viulua Kemin musiikkiopistossa sekä käynyt pianotunneilla. Kevyttä musiikkia Tiina on opiskellut yksinlaulutunneilla lähes 20 vuotta ja laulajana hänen jazzahtava sydämensä jammailee ilolla yli genrerajojen. Tutkijana, kirjoittajana ja luovan kirjoittamisen ohjaajana työskentelevä Tiina on julkaissut tieteellisen väitöskirjan, lastenkirjoja sekä lyriikkaa eri alustoilla ja osana installaatiota, parhaillaan hän työstää esikoisrunokokoelmaansa. Esitystaiteilijana Tiina tulkitsee omaa lyriikkaansa ja viihtyy siellä, missä tunne ja kokeilevuus, laulelma ja runous tarttuvat toisiaan kädestä.

Kati Kanto on opiskellut klassisen laulun perus- ja syventävät opinnot Lapin musiikkiopistossa. Tämän lisäksi hän on käynyt useita laulukursseja opettajinaan esimerkiksi Johanna Rusanen-Kartano, Satu Vihavainen ja Jorma Hynninen. Hän työskentelee äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana lukiossa ja työstää samaan aikaan kirjallisuus-aiheista väitöskirjaansa. Kati on julkaissut kolme runokirjaa, kaksi romaania ja novellikokoelman. Hän on pitänyt useita klassisista lauluista ja omista runoista koostuvia runo- ja lauluesityksiä viime vuosien aikana. Tärkeintä hänelle on elämän syvyyden, moninaisuuden tulkinta runojen, laulujen ja kuvataiteen kautta.

Tapahtuman hinta on 10€. Voit ilmoittautua alla olevasta napista.

Lisätietoja kuva@kaisasiren.fi. Tervetuloa!

Tickets

  • Pääsylippu

    €10.00
    Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page