top of page

Sat, 25 Sept

|

Rovaniemi

Joogaa ja kirjoittamista

Nautitko joogasta, sen tuomasta hyvästä olosta kehossa, elävyydestä ja liikkuvuudesta? Entä innostaako kirjoittaminen sinua?

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Joogaa ja kirjoittamista
Joogaa ja kirjoittamista

Paikka & aika

25 Sept 2021, 10:00 – 26 Sept 2021, 14:00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Nautitko joogasta, sen tuomasta hyvästä olosta kehossa, elävyydestä ja liikkuvuudesta? Entä innostaako kirjoittaminen sinua?

Nyt on mahdollisuus kokeilla joogan ja kirjoittamisen yhteiseloa. Viikonloppukurssilla herätellään kehoa jooga- ja hengitysharjoituksin, joiden alkulähteet ovat hatha- ja yin-joogassa. Joustava, lämmennyt keho saa myös mielen elpymään ja inspiroitumaan kirjoittamisesta.

Kurssilla kirjoitetut tekstit on tarkoitettu vain itselle, mutta ryhmässä myös keskustellaan harjoitusten herättämistä tunnelmista. Vinkkelin avara tila taidenäyttelyineen tuo visuaalisen ja tilallisen ulottuvuuden workshopiin.

Aiempaa kokemusta joogasta tai kirjoittamisesta ei välttämättä tarvita, sinut ohjataan lempeästi ja turvallisesti molempiin maailmoihin. Kirjoitusharjoituksia varten tarvitset mukaan vain kynän ja paperia tai kirjoitusvihon, joogaharjoituksia varten puolestaan joogamaton sekä joustavat ja mukavat vaatteet.

Ohjaajina toimivat Mari Riikonen ja Pälvi Puro Rantala.

Mari on saanut joogaopettajakoulutuksensa vuonna 2017 Dharamsalassa, Pohjois-Intiassa (hatha, vinyasa), ja Balilla, Indonesiassa (flyhigh yoga). Hän tykkää kokeilla erilaisia joogamuotoja heittäytyen ennakkoluulottomasti ja luovasti mukaan.

Pälvi on tietokirjailija ja kirjoittajaohjaaja, joka myös joogaa. Luovan kirjoittamisen opinnoissa ja lukuisilla kirjoituskursseilla Pälvi on itse saanut oppia lisää kirjoittamisesta. Liikkeen ja sanan yhdistäminen innostaa Pälviä.

Aikataulu 25. - 26.9 klo 10-14

Osallistumismaksu 95€, ilmoittaudu ennakkoon alla

Tickets

  • Osallistumismaksu

    Osallistumismaksu Joogaa ja kirjoittamista -workshoppiin 17-18.4

    €95.00
    Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page