top of page

Tue, 14 Jun

|

Rovaniemi

Puistojooga

Tervetuloa harjoittelemaan Villa Vinkkelin pihalle ja nauttimaan kesästä ja joogasta

Puistojooga
Puistojooga

Paikka & aika

14 Jun 2022, 19:00 – 20:00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Suomi

Tietoja tapahtumasta

Tervetuloa harjoittelemaan Villa Vinkkelin pihalle (Vuopajantie 15) ti  7.6. alkaen! Tapahtumalla on säävaraus ja tilanteesta ilmoitellaan Facebook tapahtumassa, Facebook sivulla ja Instagramissa.  Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua, voit maksaa 10€ / tunti  osallistumismaksun ennen tunnin alkua paikan päällä korttimaksuna tai  Epassilla. Muista ottaa mukaan myös oma matto ja vesipullo!

Heini  Uusipaavalniemi aloitti joogan harjoittamisen 2011 Helsingissä. Hän  harjoitteli monilla eri joogastudioilla, eri opettajien johdolla ja  tutustuen eri joogan suuntauksiin. 2016 Heini palasi takaisin  kotikaupunkiin Rovaniemelle. Vuonna 2019 hän  aloitti joogan opettamisen  ja suoritti Gokul Hatha Yoga opettajakoulutuksen.

Hatha jooga Tunneilla  syvennytään kokonaisvaltaiseen joogaharjoitukseen, jonka pääpaino on  fyysisessä asanaharjoituksessa. Harjoittelun kautta luodaan tasapainoa  voiman ja liikkuuvuuden välille sekä kehitetään koko kehon ja mielen  hallintaa. Harjoituksista annetaan tunneilla aina tarvittava määrä eri  vaihtoehtoja, joiden avulla on itse mahdollista säädellä sekä  harjoituksen voimakkuutta, että vaativuustasoa.

Hinta 10€ / kerta.

Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa heini.yoga.lapland@gmail.com

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page