top of page

Sat, 13 May

|

Rovaniemi

Taiteen takana: Päivi Lundvall ja Mirja Nuutinen

Visuaalinen vuoropuhelu -näyttelyn taiteilijat taiteen tohtori Mari Mäkirannan haastattelussa

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Taiteen takana: Päivi Lundvall ja Mirja Nuutinen
Taiteen takana: Päivi Lundvall ja Mirja Nuutinen

Paikka & aika

13 May 2023, 14:00 – 16:00

Rovaniemi, Vuopajantie 15, 96400 Rovaniemi, Finland

Tietoja tapahtumasta

Mikä on Taiteen takana?

Taideteos ei ole pelkkää tyhjyyttä, vaan se kumpuaa aina kokemuksesta ja sisältää tarinoita. Mirja Nuutinen ja Päivi Lundvall paljastavat 

kuviensa taustat kun taiteen tohtori Mari Mäkiranta haastattelee heitä. Tuletko sinä paikalle kokemaan ahaa-elämyksiä ja kysymään omat kysymyksesi taiteilijoilta? Tilaisuuden kesto n 1,5 tuntia ja se on maksuton. 

Filosofian tohtori, hallintotieteiden maisteri Päivi Lundvall on toiminut Suomen Luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtajana ja Lapin ELY-keskuksen luonnonsuojelupäällikkönä, johtavana asiantuntijana ja johtoryhmän jäsenenä. Mirja Nuutinen on ollut graafinen suunnittelija, taiteilija ja taidealan yrittäjä vuodesta 1998. Hän käyttää myös taiteilijanimeä Mirja Birgitta.

Päivi kuvaa luonnon tunnelmia luovasti ja ekspressiivisellä otteella. Mirja yhdistää kollaaseiksi maalauksensa, piirroksensa ja valokuvansa. Toisensa he haastavat visuaaliseen vuoropuheluun lähes päivittäin.

Mari Mäkiranta on taiteilija, tutkija, taiteen tohtori ja dosentti Jyväskylän Yliopistossa ja opettaja Lapin Yliopistossa. Töissään hän keskittyy visuaaliseen kulttuuriin, sukupuoleen ja ihmisten elinympäristöihin. Vapaa-aikanaan hän vaeltaa ja lepää luonnossa.

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittauduthan ennakkoon joko "ostamalla" ilmaisen lipun alta tai sähköpostilla kuva@kaisasiren.fi

Tickets

  • Ilmainen lippu

    Tämä on ilmainen lippu

    €0.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page